Friday , December 14 2018

Home / Earning Way / Freelancer US English Level 1 Exam (Answers)

Freelancer US English Level 1 Exam (Answers)

Freelancer US English Level 1 Exam test answer is very essential to get a job on Freelancer.com. The marketplace doesn’t give the same question to each User. So it’s very difficult to pass the US English Level 1 exam. But in this post, I am trying to share the most common questions and answers that will help you to get 94% Score.

You can view another article :

How to delete Google Plus account

Top 7 Android keyboard

US English Level 1 Exam

1. Devid would rather quit—– get fried.

  • before
  • than
  • then
  • after
  • while

Answer: than

2. I want my logo design—– great.

  • be
  • to be
  • simple
  • very
  • be

Answer: to be

3. You and —– will meet again.

  • them
  • I
  • she
  • him
  • me

Answer: I

4. —– not like you.

  • we
  • i’m
  • Am
  • i’re
  • I’m

Answer: I’m

5. She—– three apples.

  • have
  • got
  • is
  • on
  • has

Answer: got

6. You would —-better off in the other car.

  • never
  • become
  • have been
  • been
  • have

Answer: have been

7. Which sentence is grammatically correct?

  • John has never thinking of going there one day
  • John has never thought of going tehre one day
  • John will never thought of going there one day
  • John is never thought of going there one day
  • John have never thought of going there one day

Answer: John is never thought of going there one day

8. —– there any time left?

  • How
  • Were
  • Is
  • is
  • What

Answer: Is

9. Cedric was very——–.

  • irretated
  • erritated
  • irritated
  • iritated
  • earitated

Answer: irritated

10. How—– money do you want to earn?

  • many
  • do
  • few
  • much
  • more

Answer: much

11. You are going to the mall?—-you?

  • Aren’t
  • Will
  • Are
  • Don’t
  • Do

Answer: Aren’t

12. How many times—-you seen this movie?

  • did
  • can’t
  • do
  • have
  • were

Answer: have

13. Megan and—- are going to the store.

  • I
  • we
  • her
  • I’m
  • me

Answer: I

14. Your phone is over—-.

  • there
  • they’re
  • some
  • to
  • their

Answer: there

15. —– of the following are you going to be for Halloween? A—, a goblin, or a ghost?

  • Wish, Wich
  • Wich, witch
  • Witch, wich
  • Which, witch
  • Witch, which

Answer: Which, witch

16. She—- to him yesterday.

  • speak
  • spoke
  • spoken
  • speaked
  • speaks

Answer: spoke

17. There—- many birds in the sky just now.

  • are
  • is
  • was
  • were
  • wasn’t

Answer: are

18. The adults have lost—- minds.

  • There
  • they’re
  • their
  • theyre
  • there

Answer: their

19. It depends– your ability.

  • and
  • in
  • on
  • by
  • the

Answer: on

20. —I really need to do this?

  • Do
  • Does
  • Is
  • Were
  • Am

Answer: Do

21. The news—– not good yesterday.

  • was
  • being
  • were
  • is
  • are

Answer: was

22. What would you say to someone you just met?

  • I pleased to meet you
  • I pleased meeting you
  • I’m please to meet you
  • I’m pleased to meet you
  • I’m please meeting you.

Answer: I’m pleased to meet you

23. Choose the correct sentence.

  • I have corrected is errors
  • I have corrected it’s errors
  • I have corrected it is errors
  • I have correct its errors
  • I have corrected its errors.

Answer: I have corrected its errors

24. Have you– there yet?

  • be
  • will
  • was
  • been
  • were

Answer: been

25. They will be— shortly.

  • Their
  • they’re
  • is
  • are
  • there

Answer: there

26. How does lack of sleep—–you?

  • affects
  • effects
  • effect
  • effected
  • affect

Answer: affect

27. I have- telling you to stop.

  • been
  • being
  • seen
  • to
  • begin

Answer: been

28. I ——————in the US for ten years.

  • have living
  • have been living
  • have been live
  • been lived
  • has been living

Answer: have been living

29. Should—- be so many absentees? Maybe—- sick and lying in —-beds.

  • their/they’re/there
  • their/there/they’re
  • there/their/they’re
  • there/they’re/their
  • they’re/their/there

Answer: there/they’re/their

30. Is there anything I —— help you with?

  • Can
  • will
  • do
  • to
  • can

Answer: can

31. —–Jane and Jan related to each other?

  • Is
  • Am
  • Are
  • Isn’t
  • Wasn’t

Answer: Are

32.—— going to —- —- clothes red.

  • Their, die they’re
  • There, dye their
  • Their, dye their
  • They’re, dye their
  • They’re, die they’re

Answer: They’re, dye their

33. If I—- studied harder before the exam, I —– have passed.

  • could,might
  • had,would
  • would,could
  • will,would
  • have,will

Answer: had,would

34. The teacher asked if …… to bring our textbooks to class.

  • we all have remembered
  • we all did remember
  • we had all remembered
  • we all remembered

Answer: we all remembered

35. I —— a letter today.

  • received
  • recieved
  • receives
  • receiver
  • receiving

Answer: received

36. Here is a list of groceries that I am buying_ milk, eggs, ham and cheese.

  • Semi Clone (;)
  • Period (.)
  • Colon (:)
  • Equal Symbol (=)
  • Comma (,)

Answer: Colon (:)

37. I want to go to the park_ but it’s raining too much today.

  • : (Colon)
  • ; (Semi colon)
  • . (Period)
  • ! (Exclamation Point)
  • , (Comma)

Answer: , (Comma)

38. Oh— It rained last night.

  • !
  • ,
  • man
  • /
  • god

Answer: !

39. Can you feel the love tonight—-

  • !
  • :
  • .
  • ?

Answer: ?

40. I tried my best_ but it wasn’t enough.

  • Exclamation mark (!)
  • Smi-colon (:)
  • Suspension dots (…)
  • Comma (,)
  • Period (.)

Answer: Comma (,)

 

Share .........

Check Also

admin dashboard

Bootstrap Admin Dashboard Blog Site Template

Bootstrap Admin Dashboard Blog Site Template For the blog site developer. this template is attractive and …

Leave a Reply

Translate »