Monday , June 17 2019

Home / Test Answer / Upwork Readiness Test Answer-2019
Upwork Readiness Test

Upwork Readiness Test Answer-2019

Upwork Readiness Test is help for freelancer exam is very important for new comer. it help people who have lack of English knowledge. read the question and answer Carefully and gives you 100% Mark or exam it improve the freelancer profile validity.

What is Readiness Test

As soon as your child feels confident in what they’re reading, they will be prepared to learn more Upwork Readiness Test Answer, and they’ll be excited about learning. Children must choose the test on a laptop or tablet, therefore the scores can be impacted dependent by how accustomed to technology the youngster is. As soon as your child has taken the reading readiness test, you’re going to learn the regions to focus your teaching Upwork Readiness Test Answer. Because young children grow and change very rapidly, and since the tests are extremely limited in what they are able to measure, researchers have discovered that readiness tests are wrong up to half the moment.

You can view another article :

U.S English Spelling Test Answer-2019

Freelancer US English Level 1 Exam (Answers)

5 Best CSS Learning Website
10 best Web Design Learning Site(Free)

Install and Activate Microsoft Office 2019 For Free

 

1. What is the secret to being a highly successful freelancer on UpWork.com?

Answers:  All of the above

  • Communicate early, communicate often.
    • Provide honest and realistic project updates.
    • Respond quickly and hit deadlines.
    • Listen to your client’s concerns and have a positive attitude.

 

2. What do you need to be successful on UpWork ?

HINT: Everything you need to know is in the Freelancer Manual

Answers:  All of the above

  • A fast, reliable Internet connection and an up-to-date Internet browser.
    • A work-only email account and a free Skype account.
    • A basic understanding of the English language.
    • A ready-to-work attitude, a strong set of skills, and an entrepreneurial spirit.

 

3. Which of the following is TRUE about fixed-price jobs?

Answers:  All of the above

  • Fixed-price jobs are not covered by the UpWork Guarantee.
    • Payment is at the client’s discretion.
    • Fixed-price jobs are generally smaller and are paid upon completion.
    • Terms of the job are agreed upon before work begins.

 

4. What is one smart way to prove you’re right for the job?

Answers: • Offer to do a short, paid «test project» to show you have the necessary skills.

  • Offer to work for free.
    • Ignore the client’s invitation to interview.
    • Offer to do a short, paid «test project» to show you have the necessary skills.
    • Send a cut and paste cover letter full of spelling errors.

    • Beg them to hire you because you really need the money.

 

5. What kind of profile image works best for attracting clients?

Answers: • A picture of me smiling, because it’s considered more trustworthy and pleasant.

  • A picture of me smiling, because it’s considered more trustworthy and pleasant.
    • An illustrated image of my favorite animal.
    • A picture of me wearing a baseball hat and dark sunglasses.
    • My company’s logo.

6. UpWork charges clients 10% of what they pay on your contract.

Answers: • True

  • True
    • False

7. Which of the following is TRUE about hourly jobs?

Answers:  All of the above

  • The client is billed only for hours worked.
    • Work time is logged through the UpWork Team App.
    • Your time is covered by the UpWork Guarantee that an hour worked is an hour paid.

 

8. Before you apply for a job, what questions should you ask yourself?

Answers:  All of the above

  • Do I have the right skills and experience for this job?
    • Do I have the time available to complete this job?
    • Do I think the offered rate is acceptable?

 

9. Which statement about the Team App is FALSE?

Answers: The Team App must be used for fixed-price contracts.

  • The Team App lets you track your time for hourly jobs.
    • The Team App takes work-in-progress snapshots at random times in 10-minute intervals.
    • The Team App must be used for fixed-price contracts.
    • The Team App records the total number of keystrokes and mouse clicks.

 

10. A good profile includes which of the following?

Answers:  All of the above

  • Your full name, title, and photo.
    • An overview that lets potential clients know what you can do for them.
    • A few completed skill tests to demonstrate your expertise.
    • Well-written text that has a positive tone, is grammatically correct, and is spelled properly.

11. UpWork charges a 10% fee on each contract.

Answers: True

  • True
    • False

 

Check Also

New WordPress Site Needs 5 Plugins

While you set up your WordPress Site Plugins, you’ll be tempted through a big selection …

Leave a Reply

Translate »